ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Marie och Gustav Mandelmanns glädje – TV4 bekräftar: ”Inget tvivel”

11 feb, 2023 
Marie Mandelmann och Gustav Mandelmann
Gustav och Marie Mandelmann är mitt uppe i deras säsong av Mandelmanns gård på TV4.
Nu bekräftar kanalen ett glädjebesked för det älskvärda paret.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Marie Mandelmann avslöjar udda påsktraditionen med GustavBrand logo
Marie Mandelmann avslöjar udda påsktraditionen med Gustav

Marie Mandelmann och Gustav Mandelmann är makarna som charmat tv-tittarna med deras personligheter. I det egna programmet Mandelmanns gård bjuder de in till det unika hemmet och vi får ta del av deras lantliga liv.

TV4-programmet hade premiär 2017 och kilar stadigt än idag. Tidigare i år drog säsong 7 igång och vi har fått se allt ifrån mat-och baktips till nytillskott på gården.

Nu kan även kanalen komma med ett glädjebesked för makarna Mandelmann.

TV4: ”Gustav och Marie Mandelmann är populära hos svenska folket”

Många tittare frågar sig säkert redan nu ifall det blir en säsong 8 av serien. Mandelmanns program går som på räls och när Hänt når TV4 beskriver de makarna som populära hos svenska folket och att programmet drar in storpublik för kanalen.

Annons

– Det råder inget tvivel om att Gustav och Marie Mandelmann är populära hos svenska folket. Efter sju säsonger drar programmet fortfarande storpublik och har tagits emot väl av våra tittare, säger Caroline Norrby, exekutiv producent för Mandelmanns gård till Hänt.

Hon fortsätter:

– Engagemanget i våra sociala medier är starkt och stort och visar att Mandelmanns gård är ett program som engagerar och berör vår publik.

Marie och Gustav Mandelmann.

Så träffades paret: ”Jag föll för hans öppna, generösa personlighet”

Marie Mandelmann har i en intervju Hemtrevligt berättat om när hon föll för Gustav. Året var 1988 och förälskelsen slog till på Gerlesborgsskolan i Bohuslän. Kärleken är lika levande idag och tillsammans har de fyra barn.

– Det tog bara två veckor. Jag föll för hans öppna, generösa personlighet. Vi kände att vi hade en massa energi tillsammans, vi hade roligt. Vi ville leka i livet, säger Marie till tidningen

Paret har sin gård i Djupadal i Rörums socken. Den ekologiska gården har funnits sedan 1996, och drivs av vind- och solkraft sedan år 2015. På hela sextio hektar finns det växthus, dammar och djur som är omringat av ett landskap med växter och blommor.

FOTO: TV4 / TT

Annons